mercredi 28 janvier 2015

Alle Recovery cd's voor Windows
































Vista recovery cd 64bit

De Windows Vista 64 bit herstel / recovery-CD kan gebruikt worden om toegang te geven tot het Recovery Center, met optie System Restore, Complete PC Backup, automatische system repair, en een command-line geeft om de problemen handmatig op te lossen. Bestand uitpakken met winrar en dan krijg je een iso deze branden op cd.
Vista recovery cd 32bit

De Windows Vista 32 bit herstel / recovery-CD kan gebruikt worden om toegang te geven tot het Recovery Center, met optie System Restore, Complete PC Backup, automatische system repair, en een command-line geeft om de problemen handmatig op te lossen. Bestand uitpakken met winrar en dan krijg je een iso deze branden op cd.
Windows 7 herstel cd 64 bit

De Windows 7 64 bit herstel / recovery-CD kan gebruikt worden om toegang te geven tot het Recovery Center, met optie System Restore, Complete PC Backup, automatische system repair, en een command-line geeft om de problemen handmatig op te lossen. Bestand uitpakken met winrar en dan krijg je een iso deze branden op cd.
Windows 7 herstel cd 32 bit

De Windows 7 32 bit herstel / recovery-CD kan gebruikt worden om toegang te geven tot het Recovery Center, met optie System Restore, Complete PC Backup, automatische system repair, en een command-line geeft om de problemen handmatig op te lossen. Bestand uitpakken met winrar en dan krijg je een iso deze branden op cd.
Recovery cd Windows 8 32bit

Hier kan je de cd Windows 8 herstel 32 bits downloaden. Bestand downloaden en met winrar uitpakken dan krijg je een iso bestand, iso branden op cd.
Recovery cd Windows 8.1 x64

Het bestanden uitpakken met winrar en dan krijg je een iso die je op een cd kunt branden.
Recovery cd Windows 8 64 bits

Hier kan je de cd Windows 8 herstel 64 bits downloaden.

Je moet het bestand hier onder downloaden en dan uitpakken met winrar. in de map zie je dan een iso bestand staan Recovery_disk_Windows_8_64bits deze branden op cd.







Alle Recovery cd's voor Windows

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire