mercredi 18 mars 2015

COVERT Pro is een innovatieve oplossing voor bescherming van privacy tijdens het werk

COVERT Pro is een innovatieve oplossing voor bescherming van privacy tijdens het werken met de computer. Het beschermt tegen spyware. Tijdens het werken in het veilige platform, zijn alle gebruikersacties in alle applicaties (browsers, e-mailclients, office software, messengers, etc.) veilig verborgen. Vastleggen van data van toetsenbord en beeldscherm wordt geblokkeerd. De speciale features van COVERT Pro (Network monitor, Driver monitor, Systeem processen, Systeem services) bieden je de mogelijkheid alle verborgen applicaties te detecteren en te verwijderen.

Voor de bescherming tegen spyware, maakt COVERT Pro gebruik van de maskeringsmethode. Het is de meest betrouwbare methode tegen spyware — gebruikersacties maskeren. Er wordt een speciaal veilig platform aangemaakt, waarin gebruikers iedere applicatie kan uitvoeren, terwijl je onzichtbaar blijft voor spionnen.

Zoeken naar spyware op de harde schijf is ineffectief wanneer niet alles in de malware databases staat. Analyseren van de code of gedragingen is ook zinloos — het is onbekend wie en waarvoor specifieke spyware acties uitvoert. Onderscheppen van toetsenbordaanslagen en het maken van schermafdrukken kunnen ook door legitieme software worden toegepast.

COVERT Pro is compatibel met andere antivirus programma’s en verhoogt de beveiliging van je PC.





Deze aanbieding blijft 24 uur geldig nadien moet je de software kopen.

Ga naar de download pagina





COVERT Pro is een innovatieve oplossing voor bescherming van privacy tijdens het werk

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire