mardi 24 mars 2015

lego spelletjes

Opgelet, dit is enkel voor android toestellen.


Lego is door iedereen wel gekend als die blokjes, lego steekt heel erg goed in elkaar. Zo ook een aantal spelletjes die de kinderen hier op hun android tablets staan hebben en er ook heel vaak mee spelen. Let wel de spellen zijn heel vaak vrij groot, maar zijn dan ook heel uitgebreid en heel erg mooi en wat mij verbaasd zijn ze geheel gratis. Je kan er ook verder mee geraken door een terug gratis lego account aan te maken. Ik zal hier een aantal lego games posten die onze kids met heel veel plezier spelen op hun tablets.



-Lego city my city is een heel mooi uitgewerkt spel in de stad. Heel groot spel en verschillende levels.

http://ift.tt/18VvWOF



Lego junior, je hebt er 2 en beiden hebben hun eigen verhaal, heel mooie spellen, dus post ik ze beiden want ze spelen ze hier beiden.

-Lego junior die er eerst was,http://ift.tt/18VvVdv

-Lego junior die nu vooral vaak gepeeld word.http://ift.tt/18VvX4U



Lego heeft ook 2 spellen van Star Wars, Beiden hebben zo hun voor en nadelen, maar beiden zijn heel mooi gemaakt net als alle ander spellen van Lego die de kids op hun tablets staan hebben.

-Lego Star Wars Yoda word hier vaak gespeeld en ziet er heel goed uit.http://ift.tt/1rD24MH

-Lego Star Wars is een spel die het hier ook goed doet hier. http://ift.tt/1rD24MH



De spelletjes van lego steken heel goed in elkaar en zijn allen gratis. Je hebt meteen iets voor uren speelplezier. Mijn kinderen zijn tussen de 4 en 9 jaar en zowel de kleinste als de oudste spelen de spellen graag en vrij veel.





lego spelletjes

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire