mardi 9 juin 2015

Process Lasso is een proces optimalisatie- en automatiseringstool.

Process Lasso is een proces optimalisatie- en automatiseringstool. En ondanks het uitgebreide aantal regels en features dat Lasso biedt, hoef je geen techneut te zijn om het te kunnen gebruiken. Zodra je Lasso geïnstalleerd hebt, doet de ProBalance technologie, zonder verdere actie, onmiddellijk z’n werk met de CPU om de responsiveness van de pc te behouden bij hoge CPU-gebruik. Process Lasso en haar ProBalance algoritme zijn nuttig en effectief voor zowel nieuwe PC’s als oude PC’s, in het bijzonder omdat de snelheid van de processors de afgelopen jaren niet veel verhoogd is, maar is vervangen door gebruik van meerdere cores.
Core optimalisatie technologieën bieden de mogelijkheid om aan te geven met welke CPU’s/cores een proces uitgevoerd moet worden, alsmede welke CPU prioriteit class en I/O prioriteit class het moet worden. Je kunt bepaalde processen uitsluiten van uitvoering, alle draaiende processen loggen, en verschillende andere procesregels toepassen. Deze regels bevatten o.a. automatisch herstarten of beëindigen van een proces wanneer deze een bepaalde CPU of geheugendrempel bereikt.
Wat is er nieuw: Gaming Mode is verbeterd en beschikt nu over een vooraf-aangepast power plan voor maximale prestaties. Direct out of the box, kan het de Gaming Mode gebruiken bij het spelen van een Steam game. En natuurlijk gaat het ProBalance algoritme het vollopen van CPU tegen bij het spelen van je favoriet game. Daarnaast zijn we vroegtijdig gestart met een selectieve RAM trimming technologie om vollopen van RAM tegen te gaan.
Het Bitsum team gelooft niet in RAM ‘optimizers’ omdat deze op een zeer lompe wijze werken. Bitsum SmartTrim is veel selectiever. Het is een scalpel, geen zaag.


Deze aanbieding blijft 24 uur geldig nadien moet je de software kopen.
Ga naar de download pagina


Process Lasso is een proces optimalisatie- en automatiseringstool.

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire